Advanced Open Water Diver

Ben je in het bezit van je PADI Open Water Diver brevet en je wilt natuurlijk graag verder gaan met het ontwikkelen van je duik- vaardigheden, dan is de PADI advanced open water diver cursus de ideale mogelijkheid om samen onder begeleiding van je PADI instructeur ervaring op te doen in 5 verschillende specialty duiken (2 verplicht en 3 naar keuze).

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Kosten

De cursus kost € 275,- dit is inclusief:

  • Opfrisles in zwembad als je een tijd niet hebt gedoken.
  • Advanced Open Water Diver instructieboek (incl DVD)
  • P.ADI duikbrevet model creditkaart
  • Toegang tot de duikplassen

Ben je niet in het bezit van een duikuitrusting, dan kun je die separaat bij ons huren.

De vereisten

  • Het PADI Open Water Diver brevet of gelijkwaardig (andere organisatie)
  • Medische keuring (niet ouder dan 1 jaar).

Specialty

Belangrijk is om een specialty uit te kiezen die je ook echt aanspreekt, bij Vereniging Duikteam Leeuwarden kun je een aantal specialty`s volgen waarvan “wij” vinden dat deze meer op de Nederlandse duikwateren zijn gericht. Korte theorie ( soms 1 of 2 lessen) en veel praktijk waarbij je ook weer veel duikervaring opdoet onder toezicht.

Met je Padi Open Water Diver brevet op zak kun je je kennis toch al aardig uitbreiden in verschillende specialty gebieden, mooi hiervan is dat je een specialty ook mee kunt tellen voor je Padi Advanced Open Water Diver brevet en andersom. Ben je niet in het bezit van een duikuitrusting kun je deze bij ons huren.r keuze (in overleg).