Vereniging Duikteam Leeuwarden


Vereniging Duikteam Leeuwarden is in 1996 opgericht en bestaat uit een groep enthousiaste sportduikers uit Leeuwarden en wijde omgeving. De vereniging is zeer actief met het organiseren van evenementen en opleidingen voor leden. Het team bevat een diversiteit aan leden; jong en oud, mannen en vrouwen, duikers met ervaring of mensen die nog maar net door het sportduiken gefascineerd zijn geraakt. Bij welke organisatie je hebt leren duiken maakt niet uit.

Vereniging Duikteam Leeuwarden

Informatie


De veiligheid en gezelligheid staan bij alle activiteiten centraal. Iedereen in het team duikt voor zijn of haar plezier.

Binnen het duikteam kun je een buddy vinden om mee te gaan duiken. Je kunt meedoen aan één van de teamactiviteiten en je kunt je kennis vegroten door het volgen van een opleidingen naar jou keuze of interesse.

DTL en sociale media
Alle activiteiten zijn te volgen via Facebook en onze website. Je vindt daar foto’s, blogs, filmpjes, maar ook reisverslagen, tips en nieuwtjes.

Nog nooit gedoken?
Dan ben je bij ons aan het goede adres voor een introductie duik, zonder verdere verplichtingen. Zie Aanmelden->Introductie duik voor meer informatie.

Huishoudelijk regelement
Download hier(PDF)

Informatie

Zwembad de Blauwe Golf


In het winterseizoen trainen we elke dinsdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur in het zwembad. Leden werken dan met of zonder begeleiding aan hun conditie of duikvaardigheden.

Zwembad de Blauwe Golf

Lidmaatschap DTL


Het lidmaatschap biedt een groot aantal voordelen, onder andere:

  • Gratis persluchtvullingen
  • Gratis toegang zwembad
  • Deelname aan lezingen, activiteiten etc
  • Korting op opleidingen
  • Korting op de huur van duikmateriaal
  • Verkoop en advies voor onderhoud en verkoop van nieuwe en 2de hands duikmaterialen
  • Eigen clubhuis

Nieuwsgierig geworden?

Dan kun je ons mailen (zie contact pagina). We staan je graag te woord om je te voorzien van meer informatie. Langskomen mag natuurlijk ook. De koffie en thee staat klaar!

Lidmaatschap DTL