ReActivate

Heb je al een tijd niet meer gedoken en ben je toe aan een opfrisser? Het ReActivate™ programma is de perfecte manier om je kennis en vaardigheden van de PADI Open Water Diver cursus op te frissen, voordat je weer het water in gaat. Gaat het alleen maar om een paar kernpunten of wil je de basis weer herhalen, ReActivate is aanpasbaar aan jouw behoeftes: je herhaalt op je gemak de theorie en gaat daarna duiken met een PADI Professional. Het is makkelijk en snel. De manier om je voor te bereiden op de volgende PADI cursus of voor te bereiden op de vakantie. Als je de zwembadduiken en theorie hebt opgefrist, kun je een nieuw brevet aanvragen met de ReActivated datum er op. Dit nieuwe brevet laat alle PADI duikcentra, waar ter wereld ook zien, dat jij klaar bent om met hen het water in te gaan.

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Wat ga je doen?

Maak gebruik van ReActivate Online (zie E-learning, voor je eigen computer). Je duikt onder in verschillende duikscenario’s en neemt beslissingen, die je kennis van de duikveiligheidsregels testen. Bestudeer de onderwerpen in je eigen tempo en ga dieper in op de materie, waar je dat nodig acht.

In het water zal de PADI Professional je helpen je rust en vertrouwen terug te vinden, zodat je weer veilig kunt gaan duiken. je oefent alle belangrijke veiligheidprocedures en oefent duikvaardigheden die jij nog graag zou willen herhalen.

Kosten

(E-learning betaal je tijdens aanmelden bij ReActivate rechtstreeks aan Padi.)

Zwembadsessie € 30,-

(wil je ook een nieuw ReActivate brevet, dan komen de kosten voor de aanvraag er nog bij)